Case facts

Solfilm på ruder i kontorbygning

Kunde Ingeniør'ne

By Esbjerg

Se galleri

Solfilm reducerer varmeindfaldet med mere end 50% og optimerer indeklimaet

Ingeniør’ne i Esbjerg har omdannet byens gamle posthus til nyt domicil. Efter ombygningen oplevede de dog problemer med at styre varmeindfaldet gennem ruderne. Det resulterede i gener i indeklimaet for medarbejderne. Takket være en effektiv solfilm blev problemet løst hurtigt og effektivt.

Ved at montere en glasklar solfilm udvendigt har vi reduceret varmeindfaldet med mere end 50%. Samtidig blokerer solfilmen kun 8% af dagslyset. 

Den glasklare solfilm er i modsætning til traditionelle solfilm opbygget på nanoteknologi. Det betyder, at den ikke forstyrrer de trådløse signaler på kontoret. Efter solfilmen er blevet monteret, har ingeniør’ne fået et bedre indeklima. Tidligere blev de ansatte  ofte påvirket af solens varme. De dage er blevet reduceret kraftigt, og det sikrer virksomheden flere effektive arbejdsdage.

Reducer varmen med solfilm

Ingeniør’ne ønskede den størst mulig varmereduktion, men det måtte ikke ske på bekostning af dagslyset. Derfor har vi monteret en glasklar solfilm, som reducerer varmeindfaldet med mere end 50%, men som kun blokerer 8% af dagslyset.

Scroll to top