Optimering af arbejdsmiljø og reducering af genskær i computerskærme

Case facts

Indvendig solfilm

Kunde Sagro / Glarmester Lars Thomsen

By Esbjerg og Billund

Se galleri

Væk med solbrillerne

Medarbejderne på regnskabskontorerne hos Sagro i Esbjerg og Billund havde store udfordringer med genskær fra solen i computerskærmene.

Bygningens store vinduer lukkede meget sollys ind, som generede de ansatte. Skilte Plus monterede en effektiv solfilm på ruderne, som reflekterer lysindfaldet fra solen. Samtidig fjerner solfilmen også mere end 70% varmeindfaldet i indeklimaet, så personalet nu kun sveder over kundernes regnskab og ikke solen. Solfilmen er næsten usynlig – og medarbejderne har stadig fuldt udsyn gennem vinduerne. Montagen blev udført på 2 dage og var koordineret i samarbejde med Sagro for at sikre, at medarbejderne blev forstyrret mindst muligt.

Solfilmsløsningen sikrer medarbejderne et godt indeklima i mange år.

”Skilte Plus hjælper os med vores større solfilms opgaver. Kvaliteten på arbejdet er i orden, og opgaverne bliver altid løst med slutkunden i fokus. Jeg er tryg ved at overgive opgaverne til Skilte Plus, og for det meste hører jeg først fra dem når opgaven er løst”

– Lars Thomsen, Indehaver, Glarmester Lars Thomsen

Solfilm der reducerer varmen

Bygningens store vinduer lukkede meget sollys ind, som generede de ansatte. Skilte Plus monterede solfilm i ruderne for at reflektere lysindfaldet fra solen. Derudover fjerner solfilmen også mere end 70% varmeindfaldet.

Scroll to top