Case facts

Bilreklame, wrap.

Kunde Westwind Klitmøller

By Klitmøller

Maksimal synlighed med flot firmabil

Surfshoppen i Klitmøller havde købt en ny firmabil, som de gerne ville bruge til andet mere end bare et transportmiddel. De ville gerne bruge bilen som et middel til at tiltrække flere kunder.

Men, hvordan skaber vi et udtryk, der bliver husket? Løsningen blev en humoristisk bilreklame, der får et smil frem hos forbipasserende. Westwind havde selv flere skæve ideer, som vi flettede sammen med deres logoer. Det sikrer en rød tråd i markedsføringen. Når der sidder en fører i bilen, ser det ud som om, at han sider på et surfbræt i vandet.

Bilreklamen er printet i storformat. Der er valgt en kvalitetsfolie, som sikrer en reklame, der holder i mange år – selvom bilen hver dag bliver parkeret 50 meter fra Vesterhavets bølger.

 

”Vi har gang på gang været tilfredse med Skilte Plus da de levere varen og det gælder ikke bare håndværket , men også den kreative del. Vores firma bil er en af vores vigtigste reklame søjler så det betyder meget at have en så dygtig samarbejdspartner som lytter og forstår vores behov.”

– Rasmus Fejerskov, Westwind Klitmøller

Scroll to top